Το CEPA Certified® αποτελεί σχήμα πιστοποίησης που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε επαγγελματία πάροχο Υπηρεσιών Διαχείρισης Παρασίτων (Pest Controller), να προβάλλει τεκμηριωμένα και αξιόπιστα την ποιότητα των υπηρεσιών του, οι οποίες διενεργούνται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Ευρωπαϊκού προτύπου ΕΝ 16636 ‘Pest management service requirements’.

Η CEPA είναι η συνομοσπονδία των Ευρωπαϊκών Ενώσεων Διαχείρισης Παρασίτων (Confederation of European Pest Control Associations) και αντιπροσωπεύει 25 εθνικούς συνδέσμους, με 10.000 βιομηχανίες και επιχειρήσεις.

Το πρότυπο ΕΝ 16636 καθορίζει όλες τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι επιχειρήσεις Απεντομώσεων και Μυοκτονιών, με στόχο την ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας, την αποτελεσματικότητα στην προστασία των πελατών τους, της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος. Η δε, συμμόρφωση των επιχειρήσεων επί των απαιτήσεων του ΕΝ 16636 επιθεωρείται μέσω του σχήματος ελέγχου και πιστοποίησης CEPA Certified®.

Το πρότυπο ΕΝ 16636 συνδυάζεται με κάθε Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας (ISO 9001) ή άλλου σχετικού προτύπου (πχ ISO 14001, OHSAS 18001), που κάθε συναφής επιχείρηση εφαρμόζει ή επιθυμεί να εφαρμόζει παράλληλα με το CEPA Certified®.

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Μπορείτε να είστε ο πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο