Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Aeiforiki symbol

Από το 2001, είμαστε από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρίες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στον ευρύτερο αγροπεριβαλλοντικό τομέα. Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό της εταιρίας, το οποίο απαρτίζεται από γεωπόνους φυτικής & ζωικής παραγωγής, γεωργοοικονομολόγους και κτηνιάτρους, είναι σε θέση να δώσει λύσεις, κατευθύνσεις και όραμα, σε οποιονδήποτε φορέα, επιχείρηση αλλά και μεμονωμένες γεωργικές & κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις. Παράλληλα, βασική αρχή της εταιρίας μας αποτελεί η ανάπτυξη κλίματος εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, η δημιουργία προοπτικών και η επίτευξη στόχων που αποσκοπούν στην ολοκληρωμένη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση και υποστήριξη των πελατών μας. Με εφόδιο λοιπόν την εμπειρία άνω των 20 ετών στο χώρο, προσφέρουμε σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες, προσαρμοσμένες πάντα στις ανάγκες παραγωγών και επιχειρήσεων.

Η Αειφορική εφαρμόζει εσωτερικό σύστημα διασφάλισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001 και σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14001.

Η ΑΕΙΦΟΡΙΚΗ ΑΕ παρέχει ένα μεγάλο εύρος συμβουλευτικών υπηρεσιών στον αγροπεριβαλλοντικό και  αγροδιατροφικό χώρο.

 • Πιστοποίηση γεωργοκτηνοτροφικών προϊόντων με βάση:
 • Τα εθνικά πρότυπα ποιότητας του ΕΛ.Γ.Ο. ΔΗΜΗΤΡΑ (σειρές AGRΟ).
 • Διεθνή σχήματα ορθής γεωργικής πρακτικής (GLOBALG.A.P. & add ons).
 • Ιδιωτικά πρωτόκολλα παραγωγής (Tesco Nature’s Choice, Αγροδιασφάλιση, Metro, McDonald’s G.A.P., Marks & Spencer,Metro e-cert). 
 • Το  ευρωπαϊκό οικολογικό σήμα (ECOLABEL) σε προϊόντα κλωστοϋφαντουργίας.
 • Τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς για τη βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία.
 • Ιδιωτικούς κανονισμούς περί μη χρήσης γενετικώς τροποποιημένων προϊόντων (GMO Free).
 • Ανάπτυξη ιδιωτικών πρωτοκόλλων παραγωγής.
 • Συστήματα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων ISO 22000, BRC, IFS, FSSC 22000.
 • Συστήματα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001.
 • Συστήματα ιχνηλασιμότητας βάσει του ISO 22005.
 • Συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14001, EMAS.
 • Συστήματα διαχείρισης βάσει του ΕΝ 16636 (CEPA-Confederation of European Pest Management Associations) σε επιχειρήσεις απεντομώσεων και μυοκτονιών.
 • Εφαρμογές των απαιτούμενων πρακτικών που σχετίζονται με την ηθική, ευημερία και ασφάλεια προσωπικού στον πρωτογενή τομέα GRASP και στην εφοδιαστική αλυσίδα SEDEX (SMETA).
 • Υποστήριξη γεωργικών εκμεταλλεύσεων
 • Επίβλεψη καλλιεργειών.
 • Εφαρμογές ευφυούς γεωργίας και γεωργίας ακριβείας.
 • Ανάπτυξη πιλοτικών εφαρμογών.
 • Υπολογισμός περιβαλλοντικού και ανθρακικού αποτυπώματος.
 • Εκπόνηση σχεδίων αναγνώρισης & επιχειρησιακών σχεδίων ομάδων παραγωγών.
 • Σχεδιασμός και διαχείριση επενδυτικών σχεδίων (νέοι αγρότες, σχέδια βελτίωσης, γεωργοπεριβαλλοντικά μέτρα).

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Aeiforiki symbol

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Κακαφίκας Παναγιώτης

Πρόεδρος Δ.Σ.

Ο Κακαφίκας Παναγιώτης  αποφοίτησε από τη Γεωτεχνική Σχολή του ΑΠΘ το 1985. Παρακολούθησε μία πληθώρα σεμιναρίων (AGRO, ISO 9001, ISO 22000). Από το 1986 ξεκίνησε την επαγγελματική του εμπειρία τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Από το 1999 εργάζεται για την ΑΕΙΦΟΡΙΚΗ ΑΕ έχοντας αναλάβει πλήθος έργων ως συντονιστής ομάδας έργου, υπεύθυνος έργου, επιστημονικός υπεύθυνος. Έχει υπάρξει εισηγητής σε πληθώρα σεμιναρίων από το 1992 έως και το 1999. Κατέχει μελετητικό πτυχίο Α- Τάξης στις κατηγορίες 23: Γεωργικές Μελέτες (γεωργοοικονομικές, γεωργοτεχνικές εγγείων βελτιώσεων, γεωργοκτηνοτροφικού προγραμματισμού, γεωργοκτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων) και 25: Μελέτες Φυτοτεχνικής Διαμόρφωσης Περιβάλλοντος Χώρου και Έργων Πρασίνου. Από το 2004 έως σήμερα πέρασε από τις θέσεις του Διευθύνοντα Συμβούλου, του Αντιπροέδρου και πλέον είναι Πρόεδρος Δ.Σ. στην εταιρεία. To 2020 πιστοποιήθηκε ως Γεωργικός Σύμβουλος από τον Ελγό-Δήμητρα.

Βακουφάρης Ευστάθιος

Διευθύνων Σύμβουλος

Ο Βακουφάρης Ευστάθιος  αποφοίτησε από τη Γεωτεχνική Σχολή του ΑΠΘ το 1995 και συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές στο ΕΑΠ στη Σχολή Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας με ειδίκευση στον Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό Πόλεων και Κτιρίων. Παρακολούθησε ακόμα ένα Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό Εξειδίκευσης πάνω στην Βιολογική Γεωργία από το ΤΕΙ Κρήτης και μία πληθώρα σεμιναρίων. Από το 1997 ξεκίνησε την επαγγελματική του εμπειρία τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Από το 2005 εργάζεται για την ΑΕΙΦΟΡΙΚΗ ΑΕ έχοντας αναλάβει πλήθος έργων ώς σύμβουλος συστημάτων ποιότητας, σύμβουλος γεωργικών εκμεταλλεύσεων, επιβλέπων γεωπόνος, συντονιστής επιβλεπόντων γεωπόνων, και συντάκτης προτάσεων και μελετών. Κατέχει μελετητικό πτυχίο Α- Τάξης στις κατηγορίες 23: Γεωργικές Μελέτες (γεωργοοικονομικές, γεωργοτεχνικές εγγείων βελτιώσεων, γεωργοκτηνοτροφικού προγραμματισμού, γεωργοκτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων) και 27: Περιβαλλοντικές Μελέτες. Από το 2012 είναι Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρεία. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.. To 2020 πιστοποιήθηκε ως Γεωργικός Σύμβουλος από τον Ελγό-Δήμητρα.

Βανέσσα Ιγνατιάδου

Γραμματεία Διοίκησης

Η Βανέσσα Ιγνατιάδου είναι απόφοιτη του τμήματος θαλάσσιου περιβάλλοντος του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών με αντικείμενο την Διαχείριση Αποβλήτων- Waste Management (ΕΑΠ).  Παράλληλα έχει παρακολουθήσει πλήθος επιμορφωτικών προγραμμάτων που αφορούν την περιβαλλοντική διαχείριση και την υγεία και ασφάλεια επιχειρήσεων. Από το 2010 εργάζεται στην εταιρεία ΑΕΙΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. ως γραμματεία διοίκησης, έχοντας αναλάβει παράλληλα, την γραμματειακή στήριξη και κατάθεση φακέλων και δικαιολογητικών για πλήθος έργων και προγραμμάτων. Στις αρμοδιότητες και τα καθήκοντα της περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η γραμματειακή υποστήριξη και παρακολούθηση περιβαλλοντικών προγραμμάτων, επιχειρησιακών προγραμμάτων ομάδων- οργανώσεων παραγωγών, συστημάτων ολοκληρωμένης διαχείρισης (AGRO 2) και συστημάτων ISO 9001, ISO 22000 και ISO 14001.

Γρηγόρης Βασιλειάδης

Γεωπόνος MSc- Σύμβουλος Ποιότητας

Ο Γρηγόρης Βασιλειάδης γεννήθηκε το 1976 στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Γεωπόνος στη Γεωτεχνική Σχολή του ΑΠΘ (1995-2000) και συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές στο University of Newcastle upon Tyne στην Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εχθρών καλλιεργειών (Integrated Pest Management-IPM) (2001). Από το 2003 εργάζεται για την ΑΕΙΦΟΡΙΚΗ ΑΕ έχοντας αναλάβει πλήθος έργων ως σύμβουλος συστημάτων ποιότητας, σύμβουλος γεωργικών εκμεταλλεύσεων, επιβλέπων γεωπόνος, συντονιστής επιβλεπόντων γεωπόνων, και συντάκτης προτάσεων και μελετών. Κατέχει μελετητικό πτυχίο Α- Τάξης στις κατηγορίες 25: Μελέτες Φυτοτεχνικής Διαμόρφωσης Περιβάλλοντος Χώρου και Έργων Πρασίνου και 27: Περιβαλλοντικές Μελέτες. To 2020 πιστοποιήθηκε ως Γεωργικός Σύμβουλος από τον Ελγό-Δήμητρα

Κυριάκος Γεραμπίνης

Γεωπόνος MSc- Σύμβουλος Ποιότητας

Ο Γεραμπίνης Κυριάκος είναι πτυχιούχος Γεωπόνος, απόφοιτος του Τμήματος Γεωπονίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2000. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Επιστήμη Οπωροκηπευτικών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το 2005. Εργάστηκε ως Τομεάρχης  Δακοκτονίας  και  ως Πραγματογνώμων ζημιών Αγροτικής Παραγωγής από το 2002 έως το 2004. Από το 2004 έχει προστεθεί στο δυναμικό της εταιρίας ως σύμβουλος Υποστήριξης Αγροπεριβαλλοντικού και Αγροδιατροφικού τομέα. Κατέχει μελετητικό πτυχίο Α- Τάξης στις κατηγορίες 23: Γεωργικές Μελέτες (γεωργοοικονομικές, γεωργοτεχνικές εγγείων βελτιώσεων, γεωργοκτηνοτροφικού προγραμματισμού, γεωργοκτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων) και 27: Περιβαλλοντικές Μελέτες. To 2020 πιστοποιήθηκε ως Γεωργικός Σύμβουλος από τον Ελγό-Δήμητρα.

Παναγιώτης Ζαμπέκας

Γεωπόνος MSc- Σύμβουλος Ποιότητας

Ο Ζαμπέκας Παναγιώτης σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στη σχολή Γεωπονίας όπου ακολούθησε την κατεύθυνση της Φυτικής Παραγωγής. Στην συνέχεια εισήχθηκε στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδων της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με κατεύθυνση τη Γεωργική Μηχανική & Διαχείριση Φυσικών Πόρων.  Στην ΑΕΙΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. ξεκίνησε ως συνεργάτης από το 2005, ενώ το 2020 εντάχθηκε στο στελεχιακό της δυναμικό ως μισθωτός. Από το 2015 έως και σήμερα έχει αναλάβει βασικός επιβλέπων γεωπόνος του προγράμματος πιστοποιημένης παραγωγής βαμβακιού Fibermax με βιώσιμες γεωργικές πρακτικές, που εκπονεί η εταιρεία, στην περιοχή της Θεσσαλίας. Κύριο αντικείμενο απασχόλησής του είναι η ανάπτυξη και εφαρμογή Συστημάτων Ποιότητας που άπτονται του Αγροπεριβαλλοντικού Χώρου. Το 2020 πιστοποιήθηκε ως Γεωργικός Σύμβουλος από τον Ελγό-Δήμητρα.

Γιώργος Τερζίδης

Γεωπόνος MSc- Σύμβουλος Ποιότητας

Ο Γεώργιος Τερζίδης γεννήθηκε στη Δράμα το 1978. Σπούδασε Ζωική Παραγωγή στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και συνέχισε στη Γεωπονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με κατεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας . Έχει μεταπτυχιακό στην Αγροτική Οικονομία και από το 2007 εργάζεται στην ΑΕΙΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. ως Σύμβουλος Ποιότητας σε συστήματα και προγράμματα του αγροδιατροφικού χώρου. Από το 2015 έως και σήμερα έχει αναλάβει βασικός επιβλέπων γεωπόνος του προγράμματος πιστοποιημένης παραγωγής βαμβακιού Fibermax με βιώσιμες γεωργικές πρακτικές, που εκπονεί η εταιρεία, στην περιοχή της Θράκης. To 2020 πιστοποιήθηκε ως Γεωργικός Σύμβουλος από τον Ελγό-Δήμητρα.  

Πολυτσάκης Παύλος

Γεωπόνος Σύμβουλος Ποιότητας

O Πολυτσάκης Παύλος γεννήθηκε το 1996 και σπούδασε στο τμήμα Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ακολουθώντας τη κατεύθυνση της Φυτικής Παραγωγής, από όπου και αποφοίτησε το 2020. Το ίδιο έτος απασχολήθηκε στην Αειφορική Α.Ε. ως τεχνικός σύμβουλος στο ρόλο του επιβλέποντα σε πιλοτικά προγράμματα ευφυούς γεωργίας και σε συστήματα παρακολούθησης καλλιεργειών. Στη συνέχεια, εντάχθηκε στο δυναμικό του Ag-Cluster, συνεργατικό σχήμα στον οποίο συμμετέχει και η Αειφορική Α.Ε., όπου ασχολήθηκε με τα μοντέλα προσδιορισμού αποτυπώματος άνθρακα. Σήμερα ανήκει στο δυναμικό της εταιρείας μας και εργάζεται ως Γεωπόνος Σύμβουλος Ποιότητας. Παράλληλα από το 2022 βρίσκεται σε διαδικασία πιστοποίησης ως Γεωργικός Σύμβουλος από τον Ελγό-Δήμητρα

Αντωνία Τιμπλαλέξη

Γεωπόνος MSc- Σύμβουλος Ποιότητας

Η Αντωνία Τιμπλαλέξη αποφοίτησε από την Γεωπονική Σχολή του ΑΠΘ το 2011, έπειτα συνέχισε τις σπουδές της στο μεταπτυχιακό Γενετικής Βελτίωσης Φυτών, Οικολογίας και Ζιζανιολογίας. Διεύρυνε τις σπουδές της στην τυπική εκπαίδευση (Ε.Π.ΠΑΙ.Κ) της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε 2014-2015 αλλά και στην εκπαίδευση ενηλίκων όπου πιστοποιήθηκε από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. το 2018. Πιστοποιήθηκε ως Γεωργικός Σύμβουλος από τον Ελγό-Δήμητρα το 2020. Η επαγγελματική της πορεία στο χώρο της Γεωπονίας ξεκίνησε το 2017 στο πρόγραμμα πιστοποιημένης παραγωγής του βαμβακιού Fibermax με βιώσιμες γεωργικές πρακτικές στην ΑΕΙΦΟΡΙΚΗ ΑΕ. Από το 2018 έως και το 2021 εργάστηκε ως Επιθεωρήτρια Βιολογικών προϊόντων στην Tuv Austria Hellas. Πλέον εργάζεται στην ΑΕΙΦΟΡΙΚΗ ΑΕ.

Κατσαρού Σοφία-Μαργαρίτα

Γεωπόνος MSc – Γεωργικός Σύμβουλος

Η Κατσαρού Σοφία – Μαργαρίτα είναι πτυχιούχος Γεωπόνος, απόφοιτη της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από το 2006. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στην Διασφάλιση Ποιότητας, από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, από το 2011. Παράλληλα έχει παρακολουθήσει πλήθος επιμορφωτικών προγραμμάτων. Εργάστηκε με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, ως Γεωπόνος – ελεγκτής στον ΕΛ.Γ.Α. και στον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. καθώς και σε εταιρείες του ιδιωτικού τομέα όπου ασχολήθηκε με την λογιστική και διοικητική διαχείριση εγκεκριμένων Επιχειρησιακών Προγραμμάτων και Προγραμμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης. Το 2022 πιστοποιήθηκε ως Γεωργικός Σύμβουλος από τον ΕΛ.Γ.Ο. ΔΗΜΗΤΡΑ. Από το 2023 ανήκει στο δυναμικό της εταιρείας μας.

Καλογιάννης Νικόλαος

Γεωπόνος MSc- Σύμβουλος Ποιότητας

Ο Καλογιάννης Νικόλαος είναι πτυχιούχος του τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Συνέχισε τις Μεταπτυχιακές του σπουδές στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με Ειδίκευση « Σύγχρονη Φυτοπροστασίας» με έμφαση στην Ολοκληρωμένη Φυτοπροστασίας και Διαχείριση Παραγωγής. Εργάστηκε στην φυτική παραγωγή θερμοκηπιακών καλλιεργειών, στην διαπίστευση εργαστηρίου αναλύσεων κατά ISO 17025, σε συμβουλευτικές δραστηριότητες καθώς και ως επιθεωρητής βιολογικής γεωργίας. Εντάχθηκε στο δυναμικό της Αειφορικής Α.Ε το 2016. To 2020 πιστοποιήθηκε ως Γεωργικός Σύμβουλος από τον Ελγό-Δήμητρα.

Γρηγόρης Ζουμπορλής

Γεωπόνος- Σύμβουλος Ποιότητας

Ο Ζουμπορλής Γρηγόρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λαμία. Φοίτησε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής. Εργάστηκε για 3 χρόνια ως Βοηθός Ομάδας Ασφαλείας Τροφίμων και Προϊστάμενος Βάρδιας σε βιομηχανία επεξεργασίας και συσκευασίας ρυζιού. Από το 2020 και μετά εργάζεται ως Γεωπόνος – Σύμβουλος Ποιότητας και Ανάπτυξης στην Αειφορική ΑΕ

Δημήτρης Πετράκης

Γεωπόνος- Σύμβουλος Ποιότητας

Ο Πετράκης Δημήτριος σπούδασε στο τμήμα Γεωπονίας, της Σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών του ΑΠΘ, με κατεύθυνση  σπουδών την Φυτική Παραγωγή, απ’ όπου αποφοίτησε το 1995. Εργάστηκε στον ΕΛ.Γ.Α., στην εκτίμηση ζημιών από διάφορα ζημιογόνα αίτια, και στον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., στην διαχείριση κοινοτικών οικονομικών ενισχύσεων στον αγροτικό τομέα. Επίσης απασχολήθηκε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στην οργάνωση και επίβλεψη των εργασιών καταπολέμησης του Δάκου της ελιάς και υπήρξα για τριετία (2012 –2014) παραγωγός λαχανοκομικών προϊόντων. Από το 2020 εργάζεται ως Γεωπόνος _Σύμβουλος Ποιότητας και Ανάπτυξης  στην ΑΕΙΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. Είναι πιστοποιημένος Γεωργικός Σύμβουλος από τον Ελγό-Δήμητρα.

Γιάννα Λύτρα

Γεωπόνος MSc- Σύμβουλος Ποιότητας

Η Λύτρα Γιαννούλα είναι απόφοιτη του τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών με αντικείμενο την Αειφορική Διαχείριση Υδατικού Περιβάλλοντος (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας). Παράλληλα έχει παρακολουθήσει πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων που αφορούν την περιβαλλοντική διαχείριση τόσο σε γεωργικό όσο και σε αστικό περιβάλλον. Δραστηριοποιείται ως γεωπόνος από το 2004 και έχει εργαστεί τόσο σε διάφορες υπηρεσίες (ΕΛΓΑ, ΟΠΕΚΕΠΕ, ΔΑΟΚ) όσο και στον ιδιωτικό τομέα (συμμετοχή στην υποβολή και διαχείριση παρακολούθηση φακέλων για Μέτρα του ΠΑΑ, ενδεικτικά Αγροτοπεριβαλλοντικά, Σχέδια Βελτίωσης, Νέοι Αγρότες, Νιτρορρύπανση κλπ.). Σήμερα εργάζεται στην εταιρεία ΑΕΙΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. ως γεωπόνος παρέχοντας Υπηρεσίες Υποστήριξης στον Αγροτοπεριβαλλοντικό Χώρο. Είναι πιστοποιημένη Γεωργική Σύμβουλος από τον Ελγό-Δήμητρα.

Κωνσταντίνος Μακαγιός

Γεωπόνος MSc- Σύμβουλος Ποιότητας

Ο Κωνσταντίνος Μακαγιός είναι απόφοιτος του τμήματος Γεωπονίας του ΑΠΘ.

Απασχολήθηκε επί εικοσαετία στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Δαμασίου τόσο ως υπεύθυνος Πρατηρίου γεωργικών εφοδίων, όσο και στον τομέα παραλαβής και εμπορίας σταφυλιών. Επιπρόσθετα, εργάστηκε στον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου και συγκεκριμένα, στον τομέα του ποιοτικού ελέγχου των εισκομιζόμενων σταφυλιών. Παράλληλα, υλοποίησε πρόγραμμα ολοκληρωμένης διαχείρισης οινοποιήσιμων σταφυλιών σύμφωνα με τα πρότυπα Agro 2-2 με την ιδιότητα του Επιβλέποντα Γεωπόνου, ενώ έχει παρακολουθήσει και πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων γεωπονικού ενδιαφέροντος. Από το 2018 εργάζεται στην εταιρεία ΑΕΙΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. ως βοηθός Επιβλέποντα για την υλοποίηση του έργου «Πρόγραμμα πιστοποιημένης παραγωγής βάμβακος Fiber Max με βιώσιμες γεωργικές πρακτικές» και πλέον έχει αναλάβει καθήκοντα Συμβούλου Ποιότητας και Ανάπτυξης στην ίδια εταιρεία.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ / ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

map-point

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Λ.Γεωργικής Σχολής 27, 57001

τηλ: 2316 004580

info@aeiforiki.gr

map-point

ΛΑΜΙΑ

Πατρόκλου 2 & Λεωνίδου 6,35 132

τηλ: 22310 24291

info-lamia@aeiforiki.gr

map-point

ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Χατζόγλου 48, 60132

τηλ: 2351604077

info-katerini@aeiforiki.gr

map-point

ΘΗΒΑ

Πινδάρου 98, 32200

τηλ: 2262307992

info-thiva@aeiforiki.gr

map-point

ΚΟΖΑΝΗ

1 ΧΛΜ Βελβεντού Κοζάνης ΤΚ:50400

τηλ:

info-velventos@aeiforiki.gr

map-point

ΣΕΡΡΕΣ

Μαυροθάλασσα Σερρών,62049

τηλ: 2322309007

info-serres@aeiforiki.gr

map-point

ΑΡΑΧΟΒΑ

Παρνασσού ,32004

τηλ: 2267304905

info-arachova@aeiforiki.gr

ΠΕΛΑΤΕΣ

O-BASF
ΒΙΟΛΑΡ ΑΕ
Θρακικά Εκκοκκιστήρια
ZAGORIN
διαβαλκανικό κέντρο περιβάλλοντος
MOLON LAVE
ΚΣ βαμβακουργια
MAKIOS Logistics
karagiorgos
Ξυνόνερο Φλώρινας
Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κορινθίας
BIOCYCLIC PARK PC
ΤΡΕΛΛΗΣ Κ ΣΙΑ
Siarkos
Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Χαλκιδικής
Γκασνάκης αε
Αγροτικός Συνεταιρισμός Χαλάστρας
ΕΒΖ
Αγροτικός Συνεταιρισμός Σκορδοπαραγωγών Ξυλαγάνης
velofruit
Geofarma
fruitterra
Mitrosilis
loucofruit
AGROMAK
ASSPA
CORFRUSA
GEFRA
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑΣ
ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ
ΟΜΙΚΡΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ
PRATON

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Η ΑΕΙΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. είναι μέτοχος στην ΙΚΕ «ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ι.Κ.Ε.» με διακριτικό τίτλο «AG – CLUSTER», η οποία υλοποιεί το έργο «Διαμόρφωση πιστοποίησης μειωμένου περιβαλλοντικού αποτυπώματος στον αγροδιατροφικό τομέα» με κωδικό προγράμματος ΚΜΡ1-0037519, που εγκρίθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020».Μετάβαση στο περιεχόμενο